• Welcome to XOTIC PC Forums! If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dual View Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dual View Issues

    Hey,

    I have a Sager NP5791 with an 8700m video card. I'm running the drivers that came with the system and I can't get the display to look correct on my monitor.

    Trying to run a dual view setup, extending my desktop onto my monitor.

    I have a 22inch benq with a native resolution of 1680x1050.

    The benq is hooked to notebook via the dvi cable that came with it.

    There is a display, but it is completely corrupted. Like going into windows XP safe mode.

    Anyone have any ideas as to how I ca resolve this issue?

  • #2
    Is the Monitor running at 32bit color or 16bit?

    Comment


    • #3
      I tried switching between 32 bit and 16 bit, didn't help.

      Comment


      • #4
        Try using the VGA cable and see if the resolution comes out clearly. If that does not work please contact our technical support @ 1-(800) 741-2219

        Comment


        • #5
          Not a whole lot of experience with this but.... dont you have to enable dual view from your GPU control center and configure your new display there? If you already did that, then maybe installing your screens drivers onto your laptop.... if it came with a cd that is. Hope that helps :roll: and good luck.
          Sager NP5792

          Microsoft Windows Vista Premium 64-Bit
          17" WUXGA
          Intel Core 2 Duo T7700 2.4GHz
          4 GB DDR2 667 RAM
          1 GB Intel Robson Turbo Memory
          500 GB 7200RPM Seagate Momentus HD
          nVidia GeForce 8800M GTX 512MB GDDR3

          FORUM TROLL 4 LIFE
          http://teamamerimixwcg.blogspot.com/...online_05.html

          Comment


          • #6
            The 5791 only has DVI out, not D Sub.

            I guess i'll try calling the support number.

            Comment

            Working...
            X